Attila Pincészet borvacsora
Dátum
2017 febr
17
Az Avalon Ristorante 2017-ben is folytatja a hagyományt a borvacsorás estjeivel. A nagy népszerűségnek örvendő gasztronómiai lakomákon már az ország számos borvidékén kalandoztak. Ezúttal az Attila Pince szomolyai kézműves borait kóstolhatják meg a vendégek, melyeket maga a borász, Vámos Attila fog bemutatni. Az Attila Pincészet boraihoz - közös kóstolás és beszélgetés után - az Avalon Ristorante séfjei Szepesi Gábor és Albók Gyula megálmodták a tökéletes ötfogásos menüsort, amelyet február 17-én 19:30-tól kóstolhatnak végig a vendégek.
Menüsor:
Hideg előétel
Zöldalmával és körtével marinált nápolyi mozzarella uborka kocsonyával, mini fekete grissinivel
"Attila" Leányka-Zöldveltelini 2013
Tészta
Csipkebogyós homárral töltött ravioli rukola piskótával
"Attila" Birtokbor 2012
Főételek
Grillezett falusi kacsamell, ribizlis céklapürével
"Attila" Turán 2012
Lassan sült marha "Stefánia" zeller salátával
"Attila" Syrah 2012
Desszert
Fehércsokoládés túrókrém, diós mazsolával
"Attila" Szürkebarát, Zöldveltelini késői szüret 2008
Részvételi díj: 9 900 Ft , mely összeg a 10 %-os szervizdíjat nem tartalmazza.
Asztalfoglalás a részvételhez szükséges.
Határidő: Február 16. 15:00
Jelentkezés: 06 46 200 245, info@avalonristorante.hu
Városrész
Miskolctapolca
Esemény jellege
Fedett
Esemény típusok
Családi program