U

Rólunk

A HelloMiskolc.hu csapata, a MIDMAR Nonprofit Közhasznú Kft. Miskolc turizmusmenedzsmentért felelős szervezete. Célunk, hogy Miskolc és környéke az egyik legvonzóbb cél legyen a magyar desztinációk közül mind a hazai, mind a külföldi vendégek számára, éppen ezért munkánk során nemcsak turisztikai marketingtevékenységgel foglalkozunk, hanem igyekszünk mindent megtenni a hozzánk érkező vendégek kényelméért is. Ennek érdekében működtetjük információs irodánkat és infopontunkat a város frekventált turisztikai területein, fejlesztjük a város turisztikai információs eszközeit és turisztikai mobil applikációját, jelentetünk meg térképeket és kiadványokat, illetve dolgozunk azon, hogy a Miskolcra érkező vendégek minél több élményhez jussanak, minél több programlehetőség közül válogathassanak. Cégünk terméke a Miskolc Pass Turisztikai Kártya, amit szintén a MIDMAR Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett Tourinform irodában is meg lehet vásárolni. 


Cégünk tulajdonosai közt szerepel Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, az attrakciók nagy részét működtető Miskolc Holding Zrt., valamint a minőségi szolgáltatást biztosító szállásadókat, éttermeket, utazási irodákat és programgazdákat összefogó Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület.

Munkánk során együtt dolgozunk Miskolc programszervezőivel, a város turisztikai attrakcióinak munkatársaival és minden olyan civil szervezettel, akiknek a tevékenysége kapcsolódik Miskolc turizmusához. Ugyanakkor szoros együttműködésben dolgozunk az ország többi turisztikai szervezetével, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Bükki Nemzeti Parkkal és az Északerdő Zrt-vel is.

Cégünk Miskolc Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztált helyi Turisztikai Desztinációmenedzsment (TDM) szervezete.

Szálláskereső