U

Parkolás

A város közterületi parkolóinak üzemeltetője a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. A felszíni parkolási övezetek 3 zónára tagolódnak.  A díjtételeket és az engedélyezett várakozási időtartamot táblák jelzik a területen.

Fizetni munkanapokon 8 és 18 óra között kell. A kiemelt turisztikai övezetekben (a Diósgyőri vár közelében, Miskolctapolca központjában, Lillafüreden) található parkolókban a turisztikai idényben - május 1. és szeptember 30. között - hétvégén is 8-tól 18 óráig van díjfizetési kötelezettség. Az aktuális információk a parkolókban kihelyezett táblákon megtekinthetők.

A felszíni parkolókon kívül a Régiposta utcai parkolóház, a Patak utcai mélygarázs, a Hősök tere alatti és az Európa téri mélygarázs is az autósok rendelkezésére áll a belvárosban.
Lehetőség van ún. mobilparkolásra is, de a szolgáltatás igénybevételéhez előzetes regisztráció és egyenlegfeltöltés szükséges.

A belvárosi nagy bevásárlóközpontokban is található mélygarázs.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a város területén néhány magánparkoló is üzemel. Ezeknek az üzemeltetőire vonatkozó információk és a szolgáltatás igénybevételének díjai a helyszíneken megtekinthetők.

Szálláskereső