Heimann Borvacsora az Avalon Ristorante-ban
Dátum
2016 okt
Az Avalon Ristorante hagyományt teremtett borvacsorás estjeivel. A nagy népszerűségnek örvendő gasztronómia kalandozásokon különboző ismert és elismert pincészet borait kóstolhatják a vendégek. Október 28-án 19:00 órától a Heimann Pincészet boraival ismerkedhetnek a Ristorante vendégei az ötfogásos vacsora párosításában. A pincészet boraiban Szekszárd adottságait a saját ízlésükön keresztül mutatja be világszínvonalon.
Vendégváró falatok:
- Grissini nero,
- Grissini bianco mártogatóssal
Hideg előétel:
- Egzotikus tonhaltatár, körtével
- fekete szezám textúrákkal
- Heimann Vioginer 2015
Tészta:
- Kacsamájas "ravioli" paradicsomlekvárral
- Heimann Mamma roza 2015
Főétel:
- Bárány keresztfartő csicsóka fondanttal és salott hagymapürével
- Heimann Merlot
- Mangalicakaraj málnás paprika veloutévaé
- Heimann Kadarka
Desszert:
- Francia csokoládétorta gyümölcsökkel Heimann Barbár
Az estén történő részvétel ára 9900 Ft, mely összeg a 10%-os szervízdíjat nem tartalmazza. A borvacsorán való részvételhez előzetes foglalás szükséges október 26. 15:00 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 06 46/200-245; info@avalonristorante.hu