Juhász Borvacsora az Avalon Ristorante-ban
Dátum
2018 febr
2018. február 23-án, 19:30-tól az országszerte nagy hírnévnek örvendő Juhász testvérek borászata gondoskodik az Avalon Ristorante vendégei tökéletes péntek estéjéről újabb gasztonómiai kalandozás alkalmával. Az étterem séfjei hatfogásos menüsort álmodtak meg az alkalomra, melyhez Heves megye legismertebb pincészetének tulajdonosa Juhász Attila párosította és kínálja az egri borvidék legkiválóbb termékeit.
Menüsor:
Welcome to the Avalon
Gyöngyözőbor 2017
Birsalma, körte, kocsonya
Előétel
Egri Chardonnay 2014
Branzino, kapribogyó, fánk
Surprise
Merlot Rosé 2017
Málna, grapefruit, tonik
Főétel 1
Paptag Cuvée 2012
Nyúl, répa, zsemlegombóc
Főétel 2
Kékfrankos Grand Selection 2011
Flank steak, csicsóka, "savanyúság"
Avalon és a nagy Juhász süti
Gesztenyés Dűlő 2012
gesztenye, meggy, pikáns csoki
Az esten történő részvétel ára 9900 Ft/fő, mely összeg a 10% szervizdíjat nem tartalmazza. A Juhász borvacsorán történő részvételhez előzetes foglalás szükséges február 21. 16:00 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 0646/200-245 vagy az info@avalonristorante.hu
Ínycsiklandozó menüsorral és Heves megye legzamatosabb boraival várják kedves vendégeiket az Avalon Ristorante.