A tavasz utolsó hónapjaiban sem maradnak üresek az Avalon Ristorante borospoharai, ugyanis május 18-án, 19:30-tól a Szekszádi borvidék italaival kísérhetik az ötfogásos menüsor specialitásait az étterem vendégei. Az est folyamán a 2016-os év bortermelője, Mészáros Pál is személyesen gondoskodik a jó hangulatról, borházának zamatos termékei pedig mindenkit garantáltan magával ragadnak.
Az esten történő részvétel ára 9 900 Ft, mely összeg a 10% szervízdíjat nem tartalmazza. A Mészáros boresten történő részvételhez előzetes foglalás szükséges május 16. 16.00 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 0646/200-245 vagy info@avalonristorante.hu
További informácó, menüsor: ITT.
Array ( [0] => Array ( [file] => /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/websites/www.hellomiskolc.hu/newskin2014/views/products_templates/20.php [line] => 731 [function] => autoloader [args] => Array ( [0] => echowidgetHtmlLinkbutton ) ) [1] => Array ( [file] => /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/websites/www.hellomiskolc.hu/newskin2014/views/product_info.php [line] => 18 [args] => Array ( [0] => /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/websites/www.hellomiskolc.hu/newskin2014/views/products_templates/20.php ) [function] => require ) [2] => Array ( [file] => /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/index.php [line] => 70 [args] => Array ( [0] => /chroot/home/liveguide/liveguide.hu/html/websites/www.hellomiskolc.hu/newskin2014/views/product_info.php ) [function] => include_once ) )