Kakukkbor - játékos borismereti est
Dátum
2017 jan
20
Krusóczki Tamás izgalmas borismereti estre invitál januárban, melyben játékosan és jóízűen fedezheted fel a pannon borrégió legszebb arcát, borainak ízvilágát!
VENDÉG: Győrffy Zoltán, a Pécsi Borozó főszerkesztője
Ez nem egy szokványos tanfolyam, inkább szórakoztató, kulturális de egyben játékos jellegű, beszélgetős, borismereti est.
A JÁTÉK MENETE
• négy borcsoport vonul fel az est folyamán, a pannon borrégió borvidékeinek (Pécs, Tolna, Szekszárd, Villány) fő fajtái közül, melyekben elrejtünk egy kakukktojást
• az est folyamán a borokhoz illő falatokat szolgálnak fel
• a kakukktojás keresése közben megismerhetik a borkóstolás helyes módját, ezeknek a borvidékeknek a jellemzőit.
Az est moderátorai:
• Győrffy Zoltán a Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin főszerkesztője, alapító versenyigazgatója a Portugieser du Monde-nak, főszervezője a Pannon Borrégió Top25-nek, rendszeresen bírál magyar, horvát, szerb és szlovén borversenyeken. A Franc&Franc cabernet franc konferencia egyik ötletgazdája és szervezője.
• Krusóczki Tamás. a Végállomás Bistorant sommelier tanácsadója
A borismereti esthez előképzettség vagy komolyabb boros ismeret NEM szükséges!
Ára: 6900 Ft/fő (mely tartalmazza az est borait és a fingerfood falatokat)
Időpont: 2017. január 20. péntek
VENDÉG: Győrffy Zoltán, a Pécsi Borozó főszerkesztője
Ez nem egy szokványos tanfolyam, inkább szórakoztató, kulturális de egyben játékos jellegű, beszélgetős, borismereti est.
A JÁTÉK MENETE
• négy borcsoport vonul fel az est folyamán, a pannon borrégió borvidékeinek (Pécs, Tolna, Szekszárd, Villány) fő fajtái közül, melyekben elrejtünk egy kakukktojást
• az est folyamán a borokhoz illő falatokat szolgálnak fel
• a kakukktojás keresése közben megismerhetik a borkóstolás helyes módját, ezeknek a borvidékeknek a jellemzőit.
Az est moderátorai:
• Győrffy Zoltán a Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin főszerkesztője, alapító versenyigazgatója a Portugieser du Monde-nak, főszervezője a Pannon Borrégió Top25-nek, rendszeresen bírál magyar, horvát, szerb és szlovén borversenyeken. A Franc&Franc cabernet franc konferencia egyik ötletgazdája és szervezője.
• Krusóczki Tamás. a Végállomás Bistorant sommelier tanácsadója
A borismereti esthez előképzettség vagy komolyabb boros ismeret NEM szükséges!
Ára: 6900 Ft/fő (mely tartalmazza az est borait és a fingerfood falatokat)
Időpont: 2017. január 20. péntek
Városrész
Miskolc - Diósgyőr
Esemény jellege
Fedett
Lehetséges fizetési módok
Bankkártya / hitelkártya