U

Lillafüredi Sport- és Kalandpark

Elérhetőség

3517 Miskolc - Lillafüred, Erzsébet sétány 8.

Miskolc Pass turisztikai kártyával az 5000 Ft-os EXTRA jegy megvásárlása vagy 10 db  Kalandkupon vásárlásaesetén10 % kedvezményvehető igénybe!

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Lillafüredi Sport- és Kalandpark – Több mint képzelnéd!

Nálunk középpontban a szórakozás és szórakoztatás! A tartalmas kikapcsolódás megannyi formáját megtalálod sport- és kalandparkunkban, így ha életre szóló élményre vágysz, feltétlenül látogass el hozzánk! Ha bátor vagy azért, ha csak most barátkozol a számodra még ismeretlennel, akkor azért!

Gyere barátokkal vagy a családdal, és ne hagyd otthon a nagyszülőket sem!

Vár az ország legkomplexebb kalandparkja!

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, festői szépségű tájon, a Bükk-hegység lábainál húzódó Szinva-völgyben, a Szinva-patak és a Garadna-patak összefolyásánál található. Érintetlen természetben, több mint kéthektáros területen, a Bükki Nemzeti Park területén fekszik „kalandvölgyünk”. Nálunk, az észak-magyarországi régió legújabb családi szórakoztató komplexumában, minden látogató kortól függetlenül otthon érezheti magát, és aktívan töltheti el szabadidejét, kedvére válogathat a kültéri és beltéri attrakcióink között.

Fotók: dvtkpark.hu