U

Oroszlán Gyógyszertár

Elérhetőség

3530 Miskolc, Miskolc, Széchenyi István út 76.
10% kedvezmény jár a gyógyhatású (gyógyszernek nem minősülő) készítményekből, étrendkiegészítőkből, és kozmetikumokból. A részletekért kérdezze a gyógyszerészt.
Más akcióval nem vonható össze.
 
 
OROSZLÁN GYÓGYSZERTÁR
 
3530 Miskolc, Széchenyi u. 76.
Tel: 06-46/326-731
Fax: 06-46/326-731
Email: aranyleo@enternet.hu
Nyitva: H-P. 8-18h, Szo.8-13h
 
 
 
Miskolc szívében, a Centrum Áruházzal szemben található OROSZLÁN GYÓGYSZERTÁR városunk egyik legszebb patikája, amely officinájában (betegterében) napjainkig az eredeti bútorok állnak.
 
Az 1811-ben alapított Gyógyszertárban továbbviszik a klasszikus gyógyszerészi hagyományokat, de mindig lépést tartanak az új kihívásokkal. A készletükben megtalálhatóak a hagyományos gyógyszerek, a legmodernebb készítmények, a homeopátiás szerek, de szívesen elkészítik az egyedi személyre szabott gyógyszereket is. Akciós kiadványukban kedvezményesen kínálják a nyaraláshoz, pihenéshez is szükséges termékeket, természetesen bankkártyás vagy egészségpénztári kártyás fizetéssel is. Érdemes felkeresni a gyógyszertárat szaktanácsért, korrekt felvilágosításért, hiszen itt szakképzett munkatársak várják. Valósuljon meg a szlogen: "Kérdezze gyógyszerészét"!