U

Miskolc Bolt

Elérhetőség

3530 Miskolc, Széchenyi István utca 16.

Miskolc Pass kártyákkal egyes termékekre a Miskolc Boltban 10 %kedvezmény vehető igénybe!

Miskolc Pass elfogadóhely és értékesítési pont!

Itt egy helyen érhetőek el a Miskolcot és környékét bemutató termékek, ajándéktárgyak és a Tourinform Iroda. Egy mini turisztikai szolgáltatási centrum jött létre. Az érdeklődők itt kaphatják meg a szükséges információkat, vásárolhatnak ajándéktárgyakat.

Egy nagyváros hangulatához hozzátartoznak a kisebb-nagyobb üzletek, boltok, kávézók. Egy város mindig igyekszik eligazítani polgárait, valamint az iránta és környezete iránt érdeklődő vendégeket. Igyekszik nekik megmutatni értékeit, azt, hogy mire büszke, miért olyan szép.

A Miskolc Bolt leginkább annak hiányát hivatott pótolni, ami nélkül ma már egy modern, élhető, magára valamit is adó nagyváros nem létezhet: a várost és környékét megmutató ajándéktárgyak vagy a város ízeit felidéző gasztronómiai különlegességek nélkül.

A Miskolc Bolt nemcsak egy üzlet, hanem turisztikai tájékozódási pont egyszerre. Sőt, ennél is több, mert támogatja a miskolciakat, ugyanis helyi és kistérségi termelőkkel, kézművesekkel kötött szerződést.

Mindez Miskolc főutcáján, a valamikori Capri Cukrászda helyén valósult meg, az üzletben kapható helyi termékek különleges ízeivel, a várost reprezentáló emléktárgyakkal vagy épp a mindennapokban is használható Miskolc pólóval. Ráadásul egyedi termékekről és nem tömegcikkekről van szó.
 

Nyitvatartás:
Hétköznap: 8:45-16:45
Szombat: 8:45-14:45
Vasárnap: Zárva