U

Miskolctapolca Barlangfürdő****

Elérhetőség

3519 Miskolctapolca, Pazár István sétány 1.

Miskolc Pass turisztikai kártyával egyszeri alkalommal ingyenesen látogatható (május 1. és október 31. között 4 órás belépőnek megfelelő, szeptember 1. és április 30. között időkorlát nélküli belépőnek megfelelő)!

Továbbá 10% kedvezmény vehető igénybe Frissítő masszázsok és az OEP által nem támogatott szolgáltatások árából.

Miskolc Pass Classic városkártyával: 

Szezonon kívül (október 1-től - április 30-ig)

A TERMÉSZET CSODÁJA EURÓPA KÖZEPÉN

 Miskolc igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított barlangrendszer, amelyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklából. Páratlan élmény a hegymélyéről fakadó, a bőrnek kellemes hőmérsékletű vízben fürödni. Ehhez járul még hozzá a barlang gyógyító klímája. 

Élvezze a vadvíz vízáramának masszírozását! Hallgassa meg a csillagterem sejtelmes visszahangját! Próbálja ki a mészkőből fakadó dögönyözőt! Csodálja meg az Európában egyedülálló természeti képződmények különleges formáit!
 
 
ÉLMÉNYEKET ADÓ MEDENCÉK ÉS EXKLUZÍV SZAUNAPARK
 
 
A közel 3,6 hektáros parkosított strandterületen a Barlangfürdő összesen hat, élményelemekben gazdag medencével várja a vendégeket. A fürdő pihenésre alkalmas parkkal rendelkezik, amely akadálymentesítése révén a  mozgáskorlátozottak számára is zavartalan közlekedést biztosít.

A Miskolctapolca Barlangfürdő**** szaunaparkjában két 10, egy 4 fős és egy 30 férőhelyes lávaköves finn szauna, 14 személyes gőzkabin továbbá három infraszauna, valamint 16-18°C-os merülő medence várja a szaunázókat. Őszi-téli időszakban rendszeresek a különleges szauna szeánszok. Egyéb szolgáltatások: állószolárium, infraszauna, Float Spa (súlytalan relaxáció).

 

A GYÓGYÍTÁS SZOLGÁLATÁBAN A BARLANG AQUATERÁPIÁN

A fürdőépületben található Miskolctapolca Barlang Aquaterápia munkatársai vendégbarát környezetben, a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével – orvosi javaslatra, vagy egyéni igény szerint – gyógyítják és enyhítik a mozgásszervi panaszokat.

Szolgáltatásaikat azoknak is ajánlják, akik a felfrissülés, feltöltődés szándékával érkeznek, vagy egyszerűen csak egy kellemes, kényeztetős nappal jutalmaznák magukat: frissítő masszázsok, nyirokmasszázs, méregtelenítés, allergiakezelés, stresszoldó és fájdalomcsillapító kezelések, gyógypedikür, gyógymanikür, halpedikür, sószoba.

 

A FÜRDŐ MEDENCÉI:

Beltéri medencék (egész évben nyitva)

2 termál medence, vízhőmérséklet: 33-35 °C

Római terem, vízhőmérséklet:32°C

Csillagterem, vízhőmérséklet:32°C

Öreg barlangi medence, vízhőmérséklet: 30°C

Fürdőcsarnok, vízhőmérséklet: 29-30°C

Dögönyöző

Kültéri medencék (szezonban üzemelők)

A parkosított strandterületen hat, élményelemekben gazdag medence várja vendégeit.

3 gyermekmedence

Tavi fürdő élménymedence

Kagylómedence

Úszómedence

 

A Miskolctapolca Barlangfürdő**** a termalfurdo.hu közönségszavazásán elnyerte az "Év Fürdője 2016" rangos és országos elismerést.

 

Bővebb információ:

Elérhetőség

Cím:                      3519 Miskolc, Pazár István sétány 1.

Telefon:                +36/46-560-030

E-mail:                  info@barlangfurdo.hu;

Weboldal:             barlangfurdo.hu

Facebook:            facebook.com/barlangfurdo