U

Best of Taxi

Elérhetőség

3530 Miskolc, Arany János utca
 
A Miskolc Pass kártyával kedvezményesen, 240 Ft/km-es áron utazhat
 
Az ajánlat a város határain belül érvényes. 
 
+36 (20) 5-50-60-50  +36 (30) 3-50-60-50    +36 (46) 363-363
 
Kényelmesen és kötetlenül – taxival Miskolcon!
 
Egy városon belül a legtöbb esetben több lehetőség is van a közlekedésre. Természetesen használhatjuk saját autónkat, ennek híján azonban marad a gyaloglás, a tömegközlekedés vagy a taxi. Mindhárom módszer mellett vannak érvek és ellenérvek, kétségtelen azonban, hogy a legkényelmesebb megoldás Miskolcon belül is a taxi. Ha gyorsan és zökkenőmentesen szeretne eljutni valahová, hívjon minket bizalommal, garantáltan eléri úticélját! 
 
A taxival kapcsolatban a legfőbb ellenérv az szokott lenni, hogy drágább, mint a tömegközlekedés. Ez a legtöbb esetben igaz is, ám a taxinak számos olyan előnye van, amit nem pótolhat a tömegközlekedés olcsósága. Az első ilyen a kényelem: a buszokon gyakran hatalmas a tumultus Miskolcon is, nemhogy leülni nem tudunk kényelmesen, de gyakran még rendes állóhelyet sem találunk. Ha esetleg több táskát, netán bőröndöt is magunkkal vinnénk, szinte biztos, hogy nem férünk el kényelmesen, még akkor sem, ha véletlenül kevesen vannak a járművön.
 
Milyen előnnyel jár egy taxi Miskolc területén? Kényelem és szabadság! 
 
Ha taxit hívunk, biztosak lehetünk abban, hogy a holmijainkkal együtt kényelmesen elférünk az autóban, ráadásul nem kell másokkal osztoznunk az utastéren – a taxisofőrön kívül, természetesen. További előny, hogy ha a taxit választjuk, nem kell tartanunk magunkat semmilyen menetrendhez, nem kell igazodnunk senkihez, csakis saját magunkhoz. A taxi emellett Miskolcon is házhoz megy: nem kell egy megadott ponttól gyalogolnunk, a taxi ugyanis elvisz hazáig minden holminkkal együtt, nincs több cipekedés! 
 
Az általunk biztosított taxi Miskolc területén garantáltan megkönnyíti utazását. Ha megbízható taxira van szüksége Miskolcon, válasszon minket! Többféle autónk van, így figyelembe tudjuk venni a taxit rendelők igényeit is. Nagyobb baráti társaságok szállítását hét-, nyolc- vagy kilencszemélyes járművekkel tudjuk megoldani, a hagyományos taxitól egészen a felsőbb kategóriás járművekig terjed a választék. Miskolci taxitársaságunk igyekszik minden igényt kielégíteni, ami a taxizással kapcsolatban fölmerülhet. Ha minket választ biztos lehet abban, hogy időben, biztonságban, kényelmesen eléri az úticélját!