U

Hungária Panzió

Nézze meg térképen
3519 Miskolctapolca, Csabai út

Szolgáltatások

A Hungária Panzió méltán Miskolctapolca egyik meghatározó szálláshelye. Az Európában egyedülálló Barlangfürdőtől néhány percnyire, mindössze 500 méterre található. A panzió jellemzője az otthonosság, kedves közvetlenség valamint családias hangulat. 

A szálláshely összesen 86 férőhellyel rendelkezik. 23 szoba szolgálja a vendégek kényelmét, melyből 4 dupla hálőterű. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, LED képernyős televízió és hűtőszekrény. A legtöbb szoba légkondicionált, valamint a mozgássérültek részére biztosított egy speciálisan berendezett szoba.

A wellness részlegben található finn szauna, turmalinos (lugosító hatású) infraszauna, szolárium, sóterápia és flabélos.

A gyermekek számára külső és belső játszótér került kialakításra.

A panzió éttermében a magyar konyha remekeit és eredeti olasz recept alapján készült pizzák ízeit élvezhetik a vendégek.

A konferenciaterem projektorral, hangtechnikával, kivetítő táblával, flip charttal áll rendelkezésre, családi és céges rendezvények lebonyolítására is egyaránt alkalmas.

http://www.hungariapanzio.hu/

 

 

Miskolcpass.com
Éttermek
Miskolc Pass kedvezmény mértéke
10%
Városrész
Miskolctapolca
Interaktív térkép
Szállás | Szállás | Panzió
Szálláshely típusa:
Panzió
Elhelyezkedés
üdülő övezetben

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód